Учествувајте на изложбата на стакло во Гуангжу

2023-11-30

Guangzhou International Glass Exhibition 2022 е изложба од светска класа која ќе се одржи во Гуангжу, Кина од 12 до 14 мај 2022 година. Изложбата ќе ја прикаже најновата технологија за производство на стакло, керамичка технологија, огноотпорни материјали и други сродни производи и услуги. Ова е меѓународен настан кој ќе привлече професионални купувачи, добавувачи, производители и повеќе од целиот свет.

Изложбата има за цел да ја промовира технологијата за производство на стакло, да ги прикаже најновите производи од стакло и да ги запознае најновите случувања и трендови во индустријата за производство на стакло. На изложбата се очекува да учествуваат речиси 800 изложувачи од повеќе од 140 земји и региони.



Темите на изложбата ги вклучуваат полињата на рамно стакло, обработено стакло, специјализирано стакло, архитектонско стакло и оптичко стакло. Покрај тоа, ќе бидат прикажани производи и услуги од сродни области како што се керамика, огноотпорни материјали, опрема и технологија за преработка на стакло, автоматизација, технологија и услуги за заштита на животната средина.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy