Се подготвуваме за руската изложба

2024-01-22

MIR STEKLA е меѓународна изложба за стаклена индустрија во Москва, Русија, фокусирана на полето на производство, преработка и примена на стакло. Обично се одржува еднаш годишно, саемот е важен настан за индустријата во Русија и регионот на ЗНД, привлекувајќи изложувачи и посетители од различни земји и региони.

Raybone Technology Co. Ltd. е еден од најпрестижните производители на плута, дихтунзи со топли рабови/ремени на тркалата; Овој февруари ќе учествуваме на MIR STEKLA, Меѓународната изложба на индустријата за стакло во Москва, Русија. Со гордост ве покануваме да го посетите нашиот штанд, да дознаете за нашите производи и технологии и да комуницирате и да комуницирате со нашиот тим. За време на изложбата, можете исто така да дознаете за најновите трендови и случувања во индустријата, длабинско разбирање на пазарот и индустријата и да воспоставите нови партнерства. Со нетрпение очекуваме да дојдете и да разговараме со вас за развојот на индустријата за стакло.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy